sunnuntai 19. helmikuuta 2017

5 Vinkkiä säästämiseen
Oletko miettinyt minne rahasi menevät? Miksi palkasta ei jää lähes mitään säästöön? Jos haluat säästää vaikkapa matkaa, autoa, huonekalua tai sijoittamista varten, niin lue nämä vinkit ja olet jo askeleen lähempänä tavoitettasi:

Kirjaa kaikki tulosi ja menosi ylös.

Kirjaamalla kaikki tulosi ja menosi esimerkiksi Excel-taulukkoon näet helposti asiat, joihin sinun       rahasi menevät. Näin ollen voit leikata turhia menojasi pienemmiksi.

Maksa itsellesi ensin!

Heti palkan saatuasi siirrä pieni summa rahaa "turvaan" eri tilille. Näin sinulle jää rahaa säästöön kuin huomaamatta ja rahaa kulutukseen jää vähemmän.

Hyödynnä jalkojasi!

Meillä ihmisillä on jalat tarkoituksella. Voimme liikkua paikasta toiseen kävellen, juosten tai pyöräillen. Tee palvelus terveydellesi ja kulje lyhyet matkat ilman autoa. Säästät ajan mittaan huomattavasti polttoainekuluissa.

Osta vain se, mitä tarvitset.

Mieti, ovatko ne uudet 200 euron kengät pakollinen hankinta tai tarvitsetko joka päivä viiden euron kahvin ja pullan kahvilasta? Tämä yleensä erottaa varakkaat ihmiset varattomista, sillä varakkaat ostavat vain sen, mitä tarvitsevat.

Omaksu "pienistä puroista syntyy suuri joki" -periaate.

Sinun on opittava säästämään pitkää aikaväliä ajatellen. Jokainen säästetty euro vie lähemmäksi tavoitteitasi. Mieti siis mihin eurosi käytät, mutta älä kuitenkaan unohda hauskanpitoa!


Mitkä tavat sinä olet kokenut toimiviksi säästämisen kannalta?
1 kommentti:

 1. Hei kaikille, olen täällä todistamassa, kuinka minusta tulee rikas ja kuuluisa menestyvä malli maailmassa, olen käynyt läpi vaikeuksia vuosia, koska menetin molemmat vanhempani, en voinut edetä matkallani pidemmälle taloudellinen ratkaisu, kunnes viisi kuukautta sitten, tarkoitin ystävää, joka toi minut vapaamuurariperheeseen, aluksi pelkäsin liittyä, koska olen lukenut niin paljon valeuutisia Internetin kautta vapaamuurariperheestä ja jonka nyt tiedän. se ei ole totta, kaikki oli valeuutisia, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni sanoakseni suuret kiitokset vapaamuurariperheelle, kaikille tämän perheen veljille ja sisarille. Olen niin kiitollinen tuesta, jota te kaikki annatte minulle, ja ne, jotka pitivät vapaamuurariperhettä pahoina, jotka eivät tunne tämän perheen sääntöjä ja määräyksiä, lopeta tuomitseminen asioista, joista et tiedä, ja lopeta valeuutisten jakaminen, jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi ja nauttimaan vapaamuurariperheen edut, ota yhteyttä alla olevasta osoitteesta lisätietoja,
  WhatsApp; +31 687 329 133
  Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
  Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
  Tai lue lisää meistä Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

  VastaaPoista