lauantai 31. joulukuuta 2016

Matka tulevaisuuteen alkakoon

Olen yli parikymppinen liiketalouden opiskelija, jonka elämäntehtävänä on pakkomielteisesti saavuttaa onnellisuus ja rikkaus elämän tärkeimmillä osa-alueilla. Olin jo jonkin aikaa ollut täysi-ikäinen kun omaksuin "pitkän aikavälin ajattelutavan", jota olen alkanut noudattamaan jokaisessa tekemässäni päätöksessä, oli se sitten pieni ja mitätön päätös arjen keskellä tai suuri ja tärkeä askel elämässäni. 
Tämän blogin tarkoituksena on avata tätä ajattelumaailmaa päiväkirjamaisesti kertoen asioita minun näkökulmastani. Olen aina pitänyt asioiden pohtimisesta, ajatuksieni esilletuomisesta ja kirjoittamisesta, ja mikä onkaan parempi tapa toteuttaa edellä mainitut, kuin pohtia ja ehkä myös valaista muita ihmisiä tämän ajattelutavan mahdollisuuksista blogia kirjoittaen. Toivon, että saat blogista kaivettua itsellesi kullanarvoista tietoa tulevaisuutesi parantamiseksi.

Blogi tulee sisältämään ajattelua niin terveydestä, rahasta, ihmissuhteista, kuin onnellisuudestakin. Olen erittäin kiinnostunut keskustelemaan aiheesta ihmisten kanssa, joten jos sinulla herää mielipiteitä kirjoituksistani niin kommentoi, vastaan sinulle varmasti. 

Tervetuloa!1 kommentti:

 1. Hei kaikille, olen täällä todistamassa, kuinka minusta tulee rikas ja kuuluisa menestyvä malli maailmassa, olen käynyt läpi vaikeuksia vuosia, koska menetin molemmat vanhempani, en voinut edetä matkallani pidemmälle taloudellinen ratkaisu, kunnes viisi kuukautta sitten, tarkoitin ystävää, joka toi minut vapaamuurariperheeseen, aluksi pelkäsin liittyä, koska olen lukenut niin paljon valeuutisia Internetin kautta vapaamuurariperheestä ja jonka nyt tiedän. se ei ole totta, kaikki oli valeuutisia, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni sanoakseni suuret kiitokset vapaamuurariperheelle, kaikille tämän perheen veljille ja sisarille. Olen niin kiitollinen tuesta, jota te kaikki annatte minulle, ja ne, jotka pitivät vapaamuurariperhettä pahoina, jotka eivät tunne tämän perheen sääntöjä ja määräyksiä, lopeta tuomitseminen asioista, joista et tiedä, ja lopeta valeuutisten jakaminen, jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi ja nauttimaan vapaamuurariperheen edut, ota yhteyttä alla olevasta osoitteesta lisätietoja,
  WhatsApp; +31 687 329 133
  Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
  Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
  Tai lue lisää meistä Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

  VastaaPoista